Managed Service Provider

Een Managed Service Provider doet meer dan wat losstaande technische support bieden. We staan in voor een breed en omsluitend IT-beheer van je hele technische omgeving. Dat start bij de noden van je onderneming, de technische infrastructuur en het duurzame beheer ervan. MadMacX beantwoordt technische vraagstukken voor zowel Apple als hybride omgevingen.

Image

Je bedrijf groeit

Een verzamelplaats van mensen en technologie. Dus je ontsnapt niet aan enige IT-organisatie. Wil je dat op een moderne en vooral veilige manier bolwerken? Dan ben je bij MadMacX aan het juiste adres.

Ik wil een gesprek over mijn Apple-IT!
Image

Centrale aankoop & renting

T.a.a.S.: Tech-as-a-Service

We bieden alle opties! Maar tegenwoordig is het vaak een stuk interessanter om je IT-infrastructuur  te 'huren', dan ze aan te kopen. Zo vang je de verschillen in opstart-momenten van afzonderlijke teamleden naadloos op, zorg je voor een elegante verversing van je device-park en wordt je IT-budget een meer voorspelbare kost.

Meer over nieuwe toestellen en T.a.a.S.
Image

Centraal beheer

Performantie & beveiliging

Een gestroomlijnde infrastructuur is het kloppend hart van elke onderneming. Via Remote Monitoring & Management (RMM) software volgen we de belangrijkste processen van alle aangesloten toestellen op en duwen we de beveiligingsbasis gevoelig de hoogte in. Een absolute noodzaak in modern IT-beheer. En écht iets voor MadMacX.

Alles over onze RMM pakketten!

Dit doen we ook nog allemaal...

... en daarmee maken we het verschil!

Data-opslag & back-ups

Image
Data en back-ups in de cloud of net liever op locatie op een server? We analyseren je werkprocessen en zorgen voor de juiste combinatie van opslagmedia.
Storage advies? Dat wil ik!

Security & controle

Image

Security inbreuken zijn verstorend of bedreigend voor elke onderneming. We concentreren ons op het afdekken van alle mogelijke ingangspunten.

Security advies? Dat wil ik!

Configuratieadvies

Image
Iedereen gebruikt zijn toestel voor andere dingen. Wij adviseren met kennis van zaken over welke specificaties ideaal voor jou zijn.

Support

Image
Dankzij de juiste instellingen kunnen we veel issues voorkomen. Maar natuurlijk bieden we slimme support waar nodig.

Reparatiebeheer

Image
We selecteren onze reparatiepartners met zorg. Als je wil, nemen we de bijhorende communicatie ook voor onze rekening.
Image
 

Apple IT consulting

Image

Ook op onze taart staat een kers.
Onze ervaring en inzichten maken van ons een fijne gesprekspartner voor de belangrijkste technische vraagstukken. We positioneren ons graag als verlengstuk van jouw onderneming en fungeren als een echte externe CTO, die meedenkt en meegroeit. Samen naar boven.

IT consulting? Dat wil ik!