MSP of Co-Managed

Voor bedrijven met of zonder eigen IT-dienst

Een Managed Service Provider (MSP) staat in voor het volledige IT-beheer van je technische omgeving. Handig als je nog geen eigen IT-afdeling hebt. Grotere ondernemingen beschikken vaak wel over een eigen IT-dienst. In dat geval gaan wij in samenwerking met hen de specifieke Apple-noden via Co-Management beheren. In beide situaties specialiseren we ons in alle IT-beheer, gerelateerd aan Apple know-how. De meer generieke aspecten beheren we in samenwerking met door ons geselecteerde partners. MadMacX beantwoordt technische vraagstukken voor zowel Apple als hybride omgevingen.

Image

Je bedrijf verandert

Groot of klein! Elke verzamelplaats van mensen en technologie ontsnapt niet aan enige IT-organisatie. Je bedrijft groeit of er verschijnen steeds meer Apple toestellen waar je IT-dienst geen controle over heeft. Daar kan MadMacX mee helpen.

Ik wil een gesprek over mijn Apple-IT!
Image

Centrale aankoop & renting

T.a.a.S.: Tech-as-a-Service

We bieden alle opties! Maar tegenwoordig is het vaak een stuk interessanter om je IT-infrastructuur  te 'huren', dan ze aan te kopen. Zo vang je de verschillen in opstart-momenten van afzonderlijke teamleden naadloos op, zorg je voor een elegante verversing van je device-park en wordt je IT-budget een meer voorspelbare kost.

Meer over nieuwe toestellen en renting
Image

Centraal beheer

Performantie & beveiliging

Een gestroomlijnde infrastructuur is het kloppend hart van elke onderneming. Via Mobile Device Management (MDM) en Remote Monitoring & Management (RMM) software sturen we de belangrijkste processen van alle aangesloten toestellen aan en duwen we de beveiligingsbasis gevoelig de hoogte in. Een absolute noodzaak in modern IT-beheer. En écht iets voor MadMacX.

Alles over onze beheerspakketten!

Dit doen we ook nog allemaal...

... en daarmee maken we het verschil!

Data-opslag & back-ups

Image
Data en back-ups in de cloud of net liever op locatie op een server? We analyseren je werkprocessen en zorgen voor de juiste combinatie van opslagmedia.
Storage advies? Dat wil ik!

Security & controle

Image

Security inbreuken zijn verstorend of bedreigend voor elke onderneming. We concentreren ons op het afdekken van alle mogelijke ingangspunten.

Security advies? Dat wil ik!

Configuratieadvies

Image
Iedereen gebruikt zijn toestel voor andere dingen. Wij adviseren met kennis van zaken over welke specificaties ideaal voor jou zijn.

Support

Image
Dankzij de juiste instellingen kunnen we veel issues voorkomen. Maar natuurlijk bieden we slimme support waar nodig.

Reparatiebeheer

Image
We selecteren onze reparatiepartners met zorg. Als je wil, nemen we de bijhorende communicatie ook voor onze rekening.
Image
 

Apple IT consulting

Image

Ook op onze taart staat een kers.
Onze ervaring en inzichten maken van ons een fijne gesprekspartner voor de belangrijkste technische vraagstukken. We positioneren ons graag als verlengstuk van jouw onderneming en fungeren als een echte externe CTO, die meedenkt en meegroeit. Samen naar boven.

IT consulting? Dat wil ik!