Image

In de wolken met je nieuwe Mac!

Een nieuw Apple toestel kopen in Antwerpen? Privé of voor je zaak? Dat doe je bij MadMacX. Er is gewoon geen kwalitatief alternatief.

Processor, RAM geheugen, opslag, grafische kaart? Bij ons kan je rekenen op het juiste advies bij de technische samenstelling van je toestel, op maat van jouw gebruik en gericht op de toekomst. Zo geniet je veel langer van je Mac.

Plus, we adviseren je ook bij de selectie van de juiste randapparatuur: printers, scanners, schermen, externe opslagmedia, ... MadMacX heeft kennis van zaken.

Image

Advies voor jouw ideale configuratie?

Image
Contacteer ons nu

Nieuw toestel nodig? MadMacX adviseert met kennis van zaken.

Je wil een nieuw Apple device kopen? Dat is een sleutelmoment dat we graag begeleiden met onze ervaring!

  1. We luisteren eerst aandachtig naar je noden en stemmen de configuratie van je toestel daar optimaal op af.

  2. Door onze ruime ervaring met creatieve beroepen, kunnen we je ook superslimme oplossingen voorstellen.

  3. We werken voor al onze Apple toestellen met een krachtige garantieuitbreiding: echte gemoedsrust met MadCare.

Momenteel geen budget voor grote IT-investeringen? Heb je al eens aan leasing gedacht?

Je toestel gebruiksklaar maken? Ook dan staan we voor je klaar. 

Geen tijd of zin om je toestel zelf in te stellen na de aankoop? We nemen dat met plezier van je over.

  1. Heb je een back-up van je data? Dan stellen we je nieuwe toestel in volgens de instellingen van je oude Mac.

  2. Op jouw vraag installeren we een professionele malware-bescherming voor extra security. We hebben ook oplossingen om het volledige netwerk te beschermen.

  3. Heb je nog meer gespecialiseerde vragen voor je toestelinstellingen? Dan nemen we die er ook nog bij.

We doen dat - waar mogelijk - ook allemaal voor Apple devices die je niet bij ons kocht.

Een nieuw Apple toestel kopen in Antwerpen? Daar begint de reis pas.

"MadMacX biedt ook de beste Apple hardware, software en user support in dit sterrenstelsel en omstreken.

Optimaliseer de werking van je toestel en verhoog je productiviteit."

Lees meer...

"I have always depended on the kindness of strangers."

- A Streetcar Named Desire, 1951 -

"Wat is configureren?"

Configureren - [kɔnfixy'rerə(n)]: Een begrip dat niet voor iedereen duidelijk is en ook wel wat ladingen kan dekken. Het is quasi synoniem aan 'samenstellen', maar ook wel aan 'instellen' en er zit meestal een knipoogje naar de technische kant van de zaak. Wanneer we bij MadMacX spreken over configureren, dan is dat zowel van toepassing op hardware als op software.

Hardware configureren

Dat kan zowel op toestelniveau als op infrastructuurniveau zijn. Het betekent dat we gaan kijken wat jij als gebruiker precies met je toestel wil gaan doen.

Wil je bijvoorbeeld gespecialiseerde toepassingen op je Mac laten draaien? Dan gaan wij kijken naar de processorbelasting van die toepassingen en de opslagcapaciteit die voor dat soort bestanden nodig is. We stemmen je toestelsamenstelling daar gedetailleerd op af. Met oog op de toekomst, zodat je toestel zolang mogelijk operationeel blijft voor jouw specifieke noden. Zo krijgt je de beste waarde en levensduur voor je geld.

Hetzelfde geldt voor de omliggende infrastructuur: je printers, je wifi netwerk, je scherm(en), je adapters, ... Maar ook je servers, back-up toestellen, security toestellen (firewall), ... - We kijken met expertise naar je omkaderende noden en komen met slim en future-proof advies over de constellatie van toestellen die je best aankoopt.

Kortom, er komt heel wat meer bij kijken dan louter het toestel. En die extra's, dat kunnen wij goed.

Software configureren

Eens je een toestel en de omliggende infrasstructuur hebt aangeschaft, moeten al die machines natuurlijk ook nog ingesteld worden.

Je Mac kan je grotendeels zelf instellen (daarom is Apple ook zo leuk), maar als je twee technische linkerhanden hebt, is het wel handig als ook dat voor jou kan gedaan worden.

Bij gespecialiseerde toepassingen, hebben we bij MadMacX veel ervaring voor de software die gebruikt wordt door de creatieve beroepen (die traditioneel ook vaak op Mac werken): architecten, fotografen, videografen, ontwerpers, muzikanten, ... Dus aarzel niet om ons uit te dagen met complexe vraagstukken.

Voor de instelling van de randapparaten komen wij met MadMacX bijna altijd eerst aan de beurt. Elke IT-omgeving (ook bij particulieren) heeft een andere puzzel aan invloeden (bv. de provider Telenet versus Proximus, geeft al andere mogelijkheden of beperkingen, maar ook dikte van de muren, kwaliteit van bekabeling, oude randapparatuur, leeftijd van de modem, ... spelen een rol).

Het vraagt wel wat kennis en ervaring om binnen die puzzel te zorgen dat alle apparaten juist met elkaar communiceren. Die kennis, die hebben wij.

Bekijk de rest van ons MadService aanbod!

 

Onze MadService draait hoofdzakelijk om de juiste configuratie van je fysieke toestel met slimme garantie-uitbreidingen en aanvullende hardware services. Iedere creative gebruikt zijn toestel anders en heeft dus baat bij een aangepaste configuratie.

Dat is het domein waar onze MadGurus absolute heersers zijn.