Image

Schade komt altijd onverwacht!

Je kan bij MadMacX terecht voor allerhande herstellingen aan Apple toestellen (en ook wel heel wat andere merken). We doen een heleboel zelf of werken met officiële Apple Repair Centra en andere superslimme partners. Ask around, we hebben een uitstekende reputatie inzake repairs.

Image

Is jouw Apple toestel stuk?

Contacteer ons nu

Je iMac pimpen met een SSD?

Meer over SSD upgrades

MadMacX repareert snel en slim.

Voor elk soort schade aan je toestel hebben we wel een gepast advies.

  1. We starten altijd met een vooronderzoek van het toestel. Soms is de schade omvangrijker dan je op het eerste zicht kan inschatten. Je krijgt van ons een diagnose en een offerte.

  2. Is je toestel onder garantie, dan schakelen wij direct een erkend Apple Repair Center in om de herstelling te doen. Doe je dat liever zelf, dan wijzen we jou in de juiste richting.

  3. Valt de schade aan je toestel buiten enige garantie, dan doen wij er alles aan om de kost van de herstelling af te stemmen op de restwaarde van het toestel. Het moet 'de moeite' zijn, niet?

  4. Is de herstelling te duur voor de restwaarde? Dan ben je ons enkel de vooronderzoekskost verschuldigd.

Component repairs zijn geweldig.

Je weet al lang hoe dat gaat! Toestellen worden niet al te stevig gebouwd en de reparatiekosten worden hoog genoeg gehouden om de stap naar een nieuw toestel af te dwingen.

Er bestaat zelfs een wat onsmakelijke productiefilosofie rond: Planned Obsolescense [wiki], die samen met de massaproductie werd bedacht en waar sommige ingenieurs hun brood mee verdienen. Dat vinden wij bij MadMacX nogal 'lame' en 'sad'.

Deze strategie is zelfs het model van onze hele economie en dus werkt ook Apple hoofdzakelijk met modulaire reparaties.

MadMacX heeft precies om die reden partnerships met verschillende subleveranciers die in sommige gevallen wel tussenoplossingen kunnen verzorgen.

We doen er alles aan om je langer van je aankoop te laten genieten.

Contacteer ons om eerst een vooronderzoek van je toestel te laten uitvoeren. Je krijgt van ons dan een offerte met de reparatiekost.

"Kirk: Mr. Scott. Have you always multiplied your repair estimates by a factor of four? - Scotty: Certainly, sir. How else can I keep my reputation as a miracle worker?"

- Star Trek III: The Search for Spock, 1984 -

Het hoeft niet altijd veel te kosten.

Apple is kwalitatief en supergebruiksvriendelijk, maar verre van goedkoop. Dat geldt ook voor hun officiële repairs. Daar kunnen wij in bepaalde gevallen een leuk bochtje rond fietsen.

De repairs bij Apple zijn veelal modulair. Er wordt dus vaak een volledige module vervangen in plaats van enkel het beschadigde onderdeeltje.

Bij nieuwe toestellen is een modulaire reparatie vaak nog onder garantie en zeker de oplossing bij voorkeur. In dit geval kunnen wij de volledige opvolging van het reparatieproces overnemen. Tenzij je graag zelf met Apple aan de lijn hangt.

Bij iets oudere toestellen is het vaak interessanter om één van onze alternatieve reparatieopties te laten uitvoeren. Zo rek je de levensduur van je toestel.

Bekijk de rest van ons MadService aanbod!

 

Onze MadService draait hoofdzakelijk om de juiste configuratie van je fysieke toestel met slimme garantie-uitbreidingen en aanvullende hardware services. Iedere creative gebruikt zijn toestel anders en heeft dus baat bij een aangepaste configuratie.

Dat is het domein waar onze MadGurus absolute heersers zijn.