Image

Apple-IT ís gewoon anders!

Tenzij je al veel van IT kent is het niet eenvoudig om je vraag juist te formuleren.

Er is vaak een verschil tussen de manier waarop een mens van vlees en bloed naar een praktische vraag kijkt en de uiteindelijke technische oplossing. Het is ook niet altijd eenvoudig om oorzaak en gevolg mooi aan elkaar te verbinden in een IT omgeving.

Wij maken dagelijks die vertaalslag en helpen bedrijven met een preventief model dat de technische onzuiverheden probeert voor te zijn. We verhogen productiviteit en beveiliging. We verminderen ad hoc problemen en de veelheid aan support-vragen. 

Praktische vragen, zoals wij die toekrijgen

Herken jij één of meer van onderstaande vragen?

Lees op de achterkant hoe MadMacX zo'n uitdaging aanpakt.

Een Apple toestel correct beheren in een business context vereist eerst een juiste registratieprocedure in Apple Business Manager. Zo kan je business Apple IDs toekennen die altijd prioriteit hebben. Daarmee kan je toestellen makkelijker resetten en recupereren. Wij vullen dat aan met centrale monitoring, installatie en gebruikersbeheer!

Geen locked business Macs meer door pro Apple recovery beheer. 

Learn More

We overleggen eerst welke toolkits van toepassing zijn per afdeling en stellen zo technische profielen op. Elk nieuw toestel (in Apple Business Manager) kan dan proactief en op maat voorzien worden van de juiste toolkits met paswoord-beheer. Door MadMacX versterkt met security en process-monitoring tools.

Zo is je nieuwe medewerker vanaf dag 1 helemaal operationeel.

Learn More

Nieuwe Macs aankopen doe je best op maat van je exacte noden. MadMacX geeft je écht configuratieadvies met kennis van zaken. Door het juiste toestel aan te kopen, werk je vlotter en geniet je er gewoon ook langer van.

Je kan ook op ons rekenen voor data-migraties van je oude toestel en het optimaliseren van je instellingen.

Learn More

Omdat je als ondernemer meestal wel wat anders te doen hebt dan je IT te managen, ben je op zoek naar doorwinterde hulp. Door onze jarenlange ervaring in de ondersteuning van de creatieve beroepen, kennen we Apple als geen ander. Bedrijven zetten ons daarom in om de groei van hun volledige technische omgeving te begeleiden.

Daar zijn wij sterk in. Contacteer ons voor een verkennende babbel!

Learn More

In professionele omgevingen deinzen Windows support medewerkers vaak terug voor vragen van Apple gebruikers. Dat is bij MadMacX helemaal anders. We zijn ontstaan uit diepgaande Apple know-how en weten als geen ander hoe professionals hun Mac in de realiteit gebruiken. Dat vullen we aan met slimme trainingen.

Je krijgt van ons verstaanbare oplossingen en praktische begeleiding, op maat van Apple gebruikers. 

Learn More

Apple-IT omvat de volledige technische infrastructuur van een onderneming. Dat gaat over Macs en hun gebruikers, maar ook en vooral over hoe ze samenwerken en hoe ze informatie delen met partners en klanten. Als een bedrijf groeit, verandert het! En die veranderingen beheren we in een IT-roadmap.

Als Premium Apple IT Business Partner zijn we ideaal geplaatst voor de lange termijn begeleiding van ondernemingen.

Learn More

Cloud-opslag moet juist ingesteld worden. Soms zijn combinaties van lokale opslag met cloud-oplossingen voordeliger. Voor extra privacy of bij sensitive data installeren we nog iets slimmers. Altijd met aangepaste back-up modaliteiten en monitoring. Alles ingesteld op de laagste risico's qua security en data-verlies of -corrupties.

Kleine en grote oplossingen, maar vooral op maat van de gebruikers en het type data dat geproduceerd wordt. 

Learn More

Bad leaver of vertrouwensbreuk, het gebeurt! Maar ook zonder professionele botsingen wil je meer controle over de Macs die je ter beschikking stelt aan werknemers. Toegang tot gevoelige data en accounts moet je snel kunnen afschermen, als de samenwerking stopt.

We werken vanuit een unieke onboarding en monitoring strategie die niet conflicteert met privacy-rechten. Daardoor kunnen we zeer snel rechten toekennen of afsluiten. 

Learn More

Data-bescherming bevat zowel kleine als grote risico's. We installeren daarom een combinatie van security tools. We kijken met een helikopterblik naar je werkproces en voorzien muurtjes en controles, op scharnierplaatsen in het proces.

Alle data is 'kritieke data'. We staan onze klanten bij om de security deur tot een kiertje te sluiten.

Lees ook onze blogs over paswoorden / MFA-2FA / security guide of download onze paper: Over Malware

Learn More

Je bent niet alleen! De gereputeerde 'absolute veiligheid' van Apple is al lang vervlogen tijd. Op elk ingangspunt van je digitale wereld (netwerk, computers, mobile devices, gebruikershandelingen) kunnen we beveiliging voorzien.

Het begint bij een slim centraal toestel-, paswoord- en MFA-beleid. En we doen nog veel meer achter de schermen.

Lees ook onze blogs over paswoorden / MFA-2FA / security guide of download onze paper: Over Malware

Learn More

Een tweeledig antwoord. Een nieuwe macOS update bevat soms kinderziektes, terwijl een kleine security patch net wel snel moet uitgevoerd worden. Vooral als je in een bedrijf met andere Macs samenwerkt wordt een juist versiebeheer van je macOS heel belangrijk. Dat geldt trouwens ook voor je andere software (bv. Microsoft 365).

Wij beheren de macOS updates in de achtergrond. Op maat van jouw type omgeving en activiteit. 

Learn More

MadMacX voert zelf geen reparaties uit maar beheert wel het volledige reparatietraject. Meestal moet je toestel naar een erkend Apple repair center om een kwalitatieve reparatie te realiseren. Dat geniet onze voorkeur en is ons prioritair advies. Er zijn ook een paar alternatieven.

We nemen de praktische afhandeling op ons, aan ons regietarief. Zo spaar jij tijd en moeite uit en kom je op de juiste plaats terecht voor je herstelling.

Learn More

De uitdaging van het moment! Onze vele paswoorden staan op een onveilige plaats of we hergebruiken variaties van één paswoord voor al onze accounts. Dat is dus allesbehalve veilig. Hackers zijn veel slimmer dan dat.

Paswoorden beheer je nu in een online kluis met een master-paswoord en MFA. Wij helpen je daarbij. 

Lees ook onze blogs over paswoorden / MFA-2FA / security guide of download onze paper: Over Malware

Learn More

Microsoft is nog steeds een standaard in de productie van professionele bestanden. Outlook, Word, Excel, Powerpoint en bij uitbreiding: Teams en Onedrive. Slecht versiebeheer van deze apps op Mac kan de oorzaak worden van corrupte files of het simpelweg niet werken van je Office apps.

MadMacX beheert de versies van  belangrijke 3rd party apps (zoals de M365 apps) zodat je Office doet wat 'ie moet doen: meewerken! 

Learn More

Je hebt een andere Apple-IT vraag? Laat het ons weten!

Image

Contacteer MadMacX

U kan ons steeds bereiken op 03 293 58 68 om uw gegevens te bekijken, aan te passen of te laten wissen.